abonneren

Boobstagram: Borstensite met nobel doel

Instagram is in vrij korte tijd ontzettend populair geworden. Zelfs zo erg dat Facebook er zelfs 1 miljard dollar voor betaald heeft. Mensen plaatsen van alles op Instagram waaronder zelfs prachtige borstpartijen. De site Boobstagram verzamelt al deze foto's, maar wel met nobele intenties.

Boobstagram is een website die claimt zich in te zetten voor de strijd tegen borstkanker. De oprichters - toevallig 2 mannen - van Boobstagram hopen dit te bereiken door de schaamte van het tonen van de borsten te overwinnen. Hoe kan je dat beter bereiken dan door je borstpartij op internet te plaatsen zodat heel de wereld deze kan bewonderen?

Elke borstenfoto wordt getoond met de tekst: "Showing your boobs on the web is good, showing them to your doctor is better." Hoeveel deze actie gaat bijdragen aan de strijd tegen borstkanker valt te betwisten, maar Boobstagram is in ieder geval wel een dikke hit, want op dit moment heeft de site al een gigantisch borsten-archief en 16474 likers (waaronder ook vrouwen).

Als je zelf je bijdrage wil leveren aan Boobstagram, dan hoef je alleen maar met Instagram een foto te maken van je borsten (die gewoon netjes verpakt zijn in een elegante bh) en deze te sharen met de tag #boobstagram. De website doet de rest.

Het volledige foto-archief van Boobstagram kun je hier zelf bekijken.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags: boobstagram, Opmerkelijk