Touchwonders introduceert iPad-app voor Bol.com

Ontwikkelaar Touchwonders lanceert een app genaamd Blits, waarmee het mogelijk wordt om met de iPad aankopen te doen bij webwinkel Bol.com

De app is ontwikkeld op initiatief van Touchwonders in het kader van het Open API programma, waarmee ontwikkelaars in staat worden gesteld om het assortiment van Bol.com te integreren op sites en apps. Op het moment dat iemand via zo'n zelf ontwikkelde applicatie iets bij Bol.com koopt, ontvangt de ontwikkelaar een klein bedrag aan commissie. 

De applicatie Blits is speciaal ontworpen voor de iPad. Gebruikers kunnen gemakkelijk door het assortiment van Bol.com navigeren en aankopen doen. Consumenten kunnen gemakkelijk achterflappen van boeken bekijken. Ook heeft de app een handige zoekfunctie, waarmee je snel een overzicht van gezochte producten krijgt voorgeschoteld. Ook is het mogelijk om via de app een eigen verlanglijstje op te stellen. Aangezien de interface van de winkelomgeving al in de app is ingebouwd, hoeven alleen nog maar de producten worden geladen. Dit betekent in de praktijk dat de app sneller werkt dan de website bol.com. De app is gratis te downloaden in de AppStore van Apple. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: