abonneren

Bluetooth handschoenen voor smartphones

BEARTek is een Kickstarter-project begonnen om de productie van bluetooth-handschoenen te financieren. Met deze handschoenen kunnen smartphones worden bediend zonder de handschoen uit te trekken. De smartphone blijft tijdens de bediening gewoon in de jaszak zitten.

Vooral wintersporters en motorrijders die altijd en overal bereikbaar willen zijn kunnen profijt hebben van dit product. De smartphone kan worden bediend met behulp van zes bluetoothsensoren die naar keuze in de vingers van de linker of rechter handschoen zijn verwerkt. Door met de vingers te knijpen kunnen verschillende functies van de smartphone worden bediend. Zo kan de gebruiker binnenkomende telefoongesprekken beantwoorden, zijn muziekspeler bedienen of luisteren naar streams via Spotify.

De bluetooth handschoenen bieden ondersteuning voor de iPhone en Android smartphones. De handschoen is voorzien van een lithium Ion batterij. Deze werkt volgens de fabrikant zo'n 80 uur.

BEARTek is al een paar jaar bezig met de ontwikkeling van dit product. Het bedrijf zoekt 50.000 dollar voor de financiering van de productie. Op het moment van schrijven heeft het bedrijf ruim 9.000 dollar binnengehaald via Kickstarter.

In het onderstaande filmpje worden de handschoenen geïntroduceerd door BEARTek:

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie