}
abonneren

BlackBerry Juno gelekt: kan visitekaartjes inscannen

blackberry juno
Online zijn de eerste beelden en functies opgedoken van de nog onaangekondigde BlackBerry Juno-smartphone. Opnieuw produceert TCL het toestel, als vermoedelijke opvolger van de KEYone.

Met de Juno lijkt TCL zich nog meer te focussen op de werkende doelgroep. Zo zou de telefoon visitekaartjes kunnen inscannen door de camera er op te richten. Contactinformatie als naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden dan automatisch in de telefoon opgeslagen.

Ook wil het bedrijf verdere stappen zetten op security-gebied. Daarvoor wordt gewerkt aan een Private Capture-modus in de camera-app. Het lijkt er op dat foto's in deze modus niet worden opgeslagen in de openbare galerij-app, maar in een andere verborgen map.

blackberry juno

Jolt

Verder wordt er gesproken over de Jolt-techniek. Door achtergrond-toepassingen uit te schakelen tijdens het opladen, zou de accu van de BlackBerry Juno weer sneller vol zitten. Net als de KEYone krijgt de Juno een fysiek toetsenbord met een vingerafdrukscanner in de spatiebalk.

Wanneer (en of) de BlackBerry Juno wordt aangekondigd, is nog niet bekend. Mogelijk horen we meer op de aankomende IFA-beurs te Berlijn.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: blackebrry

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI