abonneren

Bizar dunne Huawei-smartphone uitgelekt

Er zijn foto's verschenen van een wel heel erg dunne smartphone van Huawei. Het zou een toestel met modelnummer P6-U06 zijn en hij zou maar 6,2 mm dik zijn.

Enig tijd geleden deed er al een hardnekkig gerucht de ronde dat de Huawei Ascend P2 een heel erg dun en heel erg snel toestel zou worden met een hele lange accuduur. Dat bleef een gerucht, want de Ascend P2 bleek in Barcelona een toestel te zijn voor het midden-segment. De geruchten over een superdun toestel zijn nu echter weer nieuw leven ingeblazen.

6,2 mm dik/dun

Het gelekte toestel heeft het typenummer P6-U06 meegekregen en bestaat deze keer ook op echte foto’s in plaats van computer gemaakte beelden. Met maar 6,2 mm zal dit toestel heel erg dun worden, maar desondanks zal hij vrij goede specificaties hebben volgens de bron.

Dezelfde bron speekt van een 1,5 GHz quad-core processor, 2 GB RAM en een  4.7-inch 720P display, best knap als je dit allemaal in een behuizing kunt krijgen die zo dun is. De metalen band rondom het toestel zou erop wijzen dat de P6-U06 in de P-serie zal uitkomen en het ontbreken van een full HD-scherm bevestigt dat dit geen toestel uit de top-lijn zal worden.

Beschikbaarheid

Het is een gerucht dus tot het tegendeel bewezen is gaan we ervan uit dat het niet waar is. Maar… we hebben onlangs een uitnodiging gekregen van Huawei om een dag in juni vrij te houden voor een tripje naar een persconferentie waar we vast het een en ander te horen krijgen over nieuwe toestellen van Huawei. Voorlopig kunnen we binnenkort de Huawei Ascend P2 in de winkel verwachten en hopen we ook snel de Huawei Ascend Mate met zijn 6,1 inch scherm in Nederland te zien.

Huawei P6

 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: p6