abonneren

BitTorrent stopt met eigen muziekdienst

De recent verschenen muziekdienst BitTorrent Now stopt. Ook ontslaat BitTorrent zijn twee ceo's en een aantal medewerkers. De reden is onbekend, maar volgens bronnen zouden de ceo's te veel geld hebben uitgegeven aan de muziekdienst.

BitTorrent Now kwam in juni uit en biedt legale muziek aan, die door de artiesten zelf is geupload. Zij kunnen aangeven hoeveel nummers van een album gebruikers mogen luisteren voordat er betaald moet worden. De muziekstreamingsdienst is beschikbaar op smartphone, tablet en Apple TV maar lijkt nu te stoppen. 

Te veel aandacht voor BitTorrent Now

In een e-mail die het BitTorrent-bestuur aan zijn medewerkers heeft verstuurd, wordt het einde van BitTorrent Now aangekondigd. Ook blijkt dat de twee ceo's zijn ontslagen, en de cfo nu ceo wordt. Waarom de ceo's het veld moesten ruimen geeft de mail niet aan, maar onbevestigde bronnen melden dat er teveel gefocust werd op het groot maken van BitTorrent Now. De ceo's zouden veel geld in Now hebben gestoken maar daar was de raad van bestuur het niet mee eens. BitTorrent's vrij nieuwe video- en nieuwsplatformen worden niet in de mail besproken, waardoor het onduidelijk is of die blijven bestaan.

Bron: Variety

Geschreven door: Rens Blom op

Category: Nieuws, Tools

Tags: Muziek, Bittorrent, Torrent

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord