abonneren

BCC opent Windows XP-servicepunten

In samenwerking met elektronica-keten BCC gaat Microsoft diverse servicepunten voor Windows XP openen. Vanaf 29 maart kunnen gebruikers van Windows XP langskomen met vragen over het besturingssysteem en informatie over upgrades krijgen.

Windows XP-gebruikers kunnen bij de servicepunten terecht met vragen over het besturingssysteem.  De ondersteuning van Windows XP stopt op 8 april 2014, maar er is nog een groot aantal gebruikers van het 13 jaar oude besturingssysteem.

Paul Havinga, directeur van BCC is enthousiast over de samenwerking met Microsoft: “De Windows XP-servicepunten passen perfect in onze formule van 'high service, low pricing’. Met bijna zestig winkels door het gehele land zijn wij de ideale partner om het persoonlijke advies en de hulp van Microsoft zo dicht mogelijk bij mensen thuis te brengen. We hebben onze medewerkers optimaal getraind in samenwerking met Microsoft, de te verwachte vragen zijn zeer divers op het gebied van veiligheid, randapparatuur en upgrademogelijkheden.”

De Windows XP-servicepunten zijn vanaf 29 maart te bezoeken in alle 58 filialen van BCC.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: