abonneren

ASUS Padfone Infinity: quadcore-smartphone en tablet in één #mwc13

Het was te verwachten, maar zojuist is de ASUS Padfone Infinity officieel aangekondigd door ASUS tijdens een persconferentie in Barcelona. Deze Padfone Infinity zal net als zijn voorgangers, bestaan uit zowel een smartphone als een tablet, met nog stevige specificaties ook.

De ASUS Padfone Infinity is zojuist aangekondigd en bestaat uit twee delen, een smartphone en een ‘scherm’, waar de smartphone ingeschoven kan worden om deze dan te gebruiken als tablet. De Padfone Infinity beschikt over een 1,7 GHz Snapdragon 600-chipset in combinatie met 2GB RAMgeheugen. Het scherm van de smartphone is een 1080p 5 inch-versie, de tablet beschikt over een 10,1 inch-scherm met een resolutie van 1920×1200. Wat betreft opslag heb je de keuze uit 32GB en 64GB. Aan de achterzijde is een 13 megapixelcamera te vinden, aan de voorzijde zien we een 2 megapixelcamera en is het mogelijk via het 4G-netwerk gebruik te maken van snel mobiel internet. Bij lancering zal de ASUS Padfone Infinity op Android 4.2 draaien en heeft een 2400 mAh-accu.

Als we naar de specificaties kijken zou deze meekunnen met de nieuwe topmodellen van dit moment zoals bijvoorbeeld de HTC One, nog aan te kondigen Samsung Galaxy S IV en de Sony Xperia Z.

Beschikbaarheid

De ASUS Padfone Infinity wordt in april in Europa verwacht tegen een prijs van € 999, echter is het niet duidelijk of deze ook naar Nederland en België zal komen. Beide voorgangers zijn nooit officieel in Nederland en België verschenen, dus dat maakt de kans dat we de ASUS Padfone Infinity gaan zien niet groter.

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, tablets

Nieuws headlines

Laatste reactie