abonneren

Asus Padfone 2 vanaf medio april verkrijgbaar

De ASUS Padfone 2 werd vorig jaar oktober officieel aangekondigd en vandaag ontvingen we het bericht dat deze vanaf midden april leverbaar zal zijn in Nederland en Belgiƫ. De Padfone 2 is een combinatie tussen een smartphone en tablet en dus op meerdere manieren te gebruiken.

 

 

ASUS Padfone 2

Bij de ASUS Padfone 2 draait de telefoon op een 1,5 GHz quad-core-chipset van Qualcomm (S4) en heeft deze een 4,7 inch Super IPS+-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De camera heeft maar liefst 13 megapixels aan boord en kan video’s opnemen in zowel 1080p en 720p met 60fps (frame per second)! Aan de voorzijde vinden we een 1,2 megapixel-camera terug die vooral bedoeld is voor videobellen. De tablet heeft een 10,1 inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De tablet is als het ware een ‘omhulsel’ voor de smartphone en beschikt dus niet over een eigen processor. Wel zit er een 5000 mAh-accu in om, ook de smartphone, van stroom te voorzien. Het totale gewicht van beide apparaten samen is 645 gram, waarbij de tablet 514 gram voor zijn rekening neemt en er dus 135 gram voor de smartphone over blijft. De ASUS Padfone zal draaien op Android 4.1 (Jelly Bean).

 

Beschikbaarheid

De ASUS Padfone 2 zal vanaf midden april beschikbaar zijn in Nederland bij Coolblue, Mediamarkt en Saturn en in België bij Vanden Borre. De adviesprijs voor het  32GB-model is € 699 en is alleen beschikbaar in het zwart. Inmiddels is de opvolger van de Padfone 2 al aangekonidgd, de Padfone Infinity, maar navraag bij ASUS leert dat er nog niet bekend is wanneer en of deze naar Nederland en België komt.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Padfone, Padfone 2

Nieuws headlines

Laatste reactie