abonneren

ASUS Padfone 2 komt 14 februari naar Nederland

De ASUS Padfone 2 is een veelbesproken product. Het is dan ook een bijzonder concept waarbij een smartphone en tablet in één gecombineerd is, maar is op dit moment helaas nog niet in Nederland te koop. Vandaag kregen wij een tip dat deze vanaf 14 februari in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

De ASUS Padfone 2 is een kruising tussen een smartphone en een tablet waarbij je deze eerste in een soort van beeldscherm kunt schuiven zodat deze als tablet gebruikt kan worden. Dit lijkt een populaire combinatie en wij krijgen dan ook met grote regelmaat vragen over de beschikbaarheid in Nederland. Uiteraard hebben wij contact opgenomen ASUS, maar helaas is er nog geen duidelijkheid omtrent dit onderwerp. Eerder zagen we al een Nederlandse shop die de ASUS Padfone 2 aanbood met als datum 14 januari 2013. Zojuist ontvingen wij een tip van een lezer dat de ASUS Padfone 2 vanaf 14 februari in de Nederlandse winkels te koop zal zijn. Dit werd vermeld via de internationale helpdesk van ASUS. Daarnaast werd er gemeld dat als je de Padfone 2 aanschaft bij de Nederlandse shop Conrad die hem binnenkort kan leveren, er geen Nederlandse garantie is, omdat het toestel uit het buitenland komt.

14 februari?

Wij hebben al meerdere malen contact gehad met ASUS BeNeLux, zelfs vorige week nog en helaas konden ze ons toen nog niet melden wanneer de ASUS Padfone 2 in Nederland zal verschijnen. Dit wil dus ook zeggen dat de datum die de internationale helpdesk van ASUS heeft doorgegeven nog niet bevestigd is door ASUS BeNeLux. Zodra wij hier een bevestiging van binnen krijgen, zullen we dit uiteraard melden. Over de prijs werd geen mededeling gedaan, maar in Duitsland is deze te koop voor € 799 (32GB) en € 899 (64GB) te koop aangeboden. Wij verwachten dat de prijs in Nederland hier gelijk aan zal zijn.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Padfone

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord