abonneren

Asus laat teaser-video zien van Transformer-tablet met stylus

ASUS heeft een video online gezet waarin gehint wordt naar een nieuwe telg in de Transformer-familie. De nieuwe tablet lijkt van een klein formaat en heeft een stylus in zijn behuizing.

ASUS heeft een naam hoog te houden als het om tablets gaat. De eerste Transformer was een baanbrekend product vanwege het afneembare toetsenbord. Op 3 juni begint de Computex in Taiwan en vooruitlopend op deze beurs heeft ASUS een video online gezet met een teaser voor een nieuw te presenteren product.

Stylus

De video roemt de innovativiteit van het merk ASUS en geeft ons een hint over wat we kunnen verwachten in de eerste week van mei. We hebben onlangs al het nieuws gebracht dat de Fonepad deze maand in Nederland in de winkels ligt, de Fonepad is een 7-inch tablet waarmee je kunt bellen. Het lijkt erop dat de Fonepad gezeldschap krijgt van een tablet met hetzelfde schermformaat.

In het filmpje zien we op het einde een silhouet van een tablet die steeds smaller wordt, waarna er aan de onderzijde een stylus uitkomt. We zien geen details, maar het geeft genoeg weg om er zeker van te zijn dat dit apparaat een kleiner beeldformaat heeft dan 10 inch (vermoedelijk 7 inch), en dat het gebruik zal maken van een stylus.

Dat er een nieuw product gepresenteerd zal worden op de Computex in Taiwan door ASUS is zeker, maar of dit product ook op Android zal draaien en wat het precies gaat worden dat weten we pas na de persconferentie.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: transformer

Laatste reactie