abonneren

Asus Fonepad officieel: bellen met een 7 inch-tablet #mwc13

Asus heeft naast de Padfone Infinity zojuist ook de ASUS Fonepad officieel aangekondigd. Deze op Android draaiende 7 inch-tablet zal ook beschikken over de mogelijkheid tot bellen.

De eerste Galaxy Tab van Samsung had de mogelijkheid om te bellen; Asus brengt deze functie weer terug. Met de 7 inch Fonepad is het mogelijk om te bellen. De Fonepad draait op een 1,2 GHz Atom Z2420-chipset van Intel in combinatie met 1GB RAMgeheugen. Deze zal draaien op Android 4.1 (Jelly Bean) en beschikken over HSPA+-mogelijkheden. De accu zal 4270 mAh zijn en 16GB ruimte voor opslag, dat eventueel uitgebreid kan worden met een microSD-kaart tot 32GB. De PadFone heeft een 7 inch IPS-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Aan de achterzijde vinden we een 3 megapixelcamera, aan de voorzijde een 1,2 megapixelversie. De specificaties zijn niet aan de top van het segment, maar daar is de prijs dan ook naar…

Beschikbaarheid en prijs

Net als bij de Asus Padfone Infinity is het niet duidelijk of de Fonepad naar Nederland en België zal komen. We weten wel dat de retailprijs in Amerika $ 249 zijn, maar er is verder nog niets bekend over een eventuele lanceerdatum.

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: smartphones, tablets

Nieuws headlines

Laatste reactie