Asus en Acer tonen teasers nieuwe producten

Zowel Acer als Asus zal op Computex 2013 nieuwe producten presenteren. Er zijn nu teasers online gezet, om het publiek alvast op te warmen.

Dit jaar zal vanaf 4 juni tot en met 8 juni Computex in Taipei plaatsvinden. Tijdens deze technologie-beurs zullen een aantal merken weer een aankondiging doen. onder andere Acer en Asus zullen een persconferentie organiseren.

Plagen

Een manier om de focus op je nieuwe product te krijgen is door voorafgaand aan de persconferentie kleine stukjes informatie los te laten. Dat kun je doen door middel van een 'lek' of door het maken en uitbrengen van een teaser.

Deze teasers laten meestal een klein stukje van het product zien en in het geval van Acer... helemaal niets. De

laat een acteur zien die in de pauze van de opnamen van een commercial vertelt dat ze op de elektronicabeurs Computex met Acer een nieuw product gaan laten zien. Behalve het woordje 'klein', wat zou kunnen duiden op een 7 inch-tablet, krijgen we geen informatie over het product.

De persconferentie van Acer zal op 3 juni plaatsvinden.

ASUS

Acer is niet de enige die een persconferentie zal organiseren om zijn nieuwe producten te laten zien. Ook concurrent ASUS zal tijdens de Computex met een nieuw product komen. En ook Asus plaagt ons een beetje en wel met een hele website.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten