abonneren

Apple Watch voorlopig niet in Nederland te koop

De Apple Watch komt voorlopig niet in Nederland te koop. Apple noemde tijdens een presentatie een aantal landen waarin het slimme horloge het eerst wordt gelanceerd, maar ons land zit daar niet bij. Wel is er meer duidelijkheid over de prijs van de Apple Watch.
Apple lanceert het horloge eerst in een beperkt aantal landen. Naast Amerika zijn dat Engeland, Frankrijk en Duitsland. Nederland wordt niet genoemd, al zegt Apple 'snel' te willen uitbreiden naar andere landen.

De Apple Watch kan worden besteld vanaf 10 april. De horloges worden dan vanaf 24 april geleverd.

Goedkoopste versies

Er komen een aantal verschillende versies van de Apple Watch uit. Het horloge komt in verschillende maten uit, met verschillende behuizingen. Die krijgen allemaal andere prijzen, die Apple zo heeft vastgesteld:

Het goedkoopste horloge begint bij de aluminium-behuizing van 38 millimeter. Die kost 399 euro.

Dat horloge is ook in een iets grotere variant van 42 millimeter verkrijgbaar, voor 449 dollar.

Roestvrij staal

Dat is er nog de variant met roestvrijstalen behuizing. De versie van 38 millimeter kost 649 euro, terwijl de 42 millimeter-variant bij 699 euro begint. De prijs daarvan is echter afhankelijk van het bandje dat je erbij kiest, en kost in zijn duurste variant tot wel 1149 euro.

Gouden variant

Voor de echte snobs is er ook nog een gouden variant. Die kun je beter links laten liggen, want dat model kost niet minder dan 11,000 euro. Die is bovendien alleen beschikbaar in een beperkt aantal winkels.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: apple watch prijs, apple watch nederland, Apple Watch

Nieuws headlines

Laatste reactie