abonneren

Apple Watch nu ook in Nederland te koop

Apple heeft vandaag dan eindelijk de Apple Watch gelanceerd in Nederland. Het slimme horloge is zowel online te koop, als in de fysieke Apple Stores en sommige andere mediawinkels.

Opvallend genoeg kun je er ook voor kiezen een 'pasafspraak' te maken, wanneer je in de online store een leuke Watch hebt gezien maar niet zeker weet of het wat voor je is. Een medewerker vertelt je dan persoonlijk wat de mogelijkheden zijn. Hier en daar zijn wat korte rijen gespot, maar er heerst niet zo'n gekte als bij de lancering van een nieuwe iPhone.

De goedkoopste versie van de Apple Watch is de 38-mm Sport-variant, die in verscheidene kleuren te koop is. Deze kost 419 euro. De roestvrijstalen, 'gewone' Apple Watch kost minstens 669 euro en kan oplopen tot 1269 euro, waarbij het verschil 'm zit in de grootte van het klokje en het materiaal van het bandje. 

Luxe

Daarnaast is er nog de Edition-variant, waar je minstens 11.200 euro voor neertelt vanwege zijn 18-karaats goudlegering. Deze meest luxe uitvoering is online gewoon te bestellen maar alleen in de Apple Store op het Leidseplein te Amsterdam ook 'in het echt' te koop. 

De Apple Watch is al sinds een paar maanden in andere landen te koop, waaronder de Verenigde Staten en Duitsland. Apple heeft nog geen verkoopaantallen vrijgegeven. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: Watch