abonneren

Apple Watch 17 juli in Nederland verkrijgbaar

De Apple Watch is vanaf 17 juli te koop in Nederland. De prijs van de Apple Watch wordt hoger dan in Duitsland, maar het slimme horloge is vanaf midden juli wel in iedere Apple Store te koop.

Dat maakt Apple vandaag bekend. De Nederlandse pagina van de Apple Store is aangepast, waardoor er nu 17 juli als datum bij de smartwatch staat. Voorheen stond er altijd dat de Watch niet verkrijgbaar was.

De goedkoopste Apple Watch kost straks 419 euro. Dat is het Sport-model van 38 mm. Er is ook een iets grotere versie beschikbaar, die 469 euro kost.

Naast het Sport-model komen er ook twee Steel-varianten van het horloge beschikbaar, die beschikken over een stalen bandje. De 38- en 42 mm-varianten kosten respectievelijk 649 en 719 euro.

Duurder

De prijzen liggen allemaal een stuk hoger dan in omringende landen als Duitsland. Daar is de Apple Watch 20 euro goedkoper, voor alle versies. De Apple Watch is in Duitsland al sinds begin mei te koop.

Het is niet bekend waarom Apple de prijzen in Nederland hoger heeft gemaakt - normaal gesproken kosten Apple-producten als iPads en iPhones hier hetzelfde als in buurlanden.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: Watch

Nieuws headlines

Laatste reactie