abonneren

Apple verstuurt uitnodiging voor onthulling nieuwe iPads

Middels een kleurrijke uitnodiging heeft computergigant Apple de internationale pers op de hoogte gebracht van een speciaal evenement dat op 22 oktober gehouden gaat worden in San Francisco. Volgens analisten onthult Apple dan de opvolgers van de iPad mini en de iPad.

Naast de twee nieuwe iPads bestaat de kans dat Apple ook een vernieuwde Apple TV en nieuwe Mac-modellen aan het publiek gaat tonen. Vorig jaar vond er ook een Apple-evenement plaats in de maand oktober, waarbij toen de iPad 4, de iPad mini en een aantal nieuwe iMac-modellen werden aangekondigd. De kans is groot dat dit jaar hetzelfde gaat gebeuren.

Volgens geruchten op internet gaat Apple ook aandacht besteden aan zijn nieuwe besturingssysteem voor iMac- en Macbook-computers, Mac OS X 10.9 Mavericks. De nieuwe versie van Mac OS X moet uitkomen in oktober, maar is op dit moment nog niet beschikbaar.

De uitnodiging die Apple aan de pers verstuurt heeft kopt met de tekst ‘We still have a lot to cover’. Volgens Apple-kenners zou dit een aanwijzing kunnen zijn naar de komst van de iWatch, een slim horloge van Apple. Het is nog onbekend of het evenement, dat op 22 oktober om 19:00 uur Nederlandse tijd begint, via een live stream uitgezonden gaat worden. Vaak wordt deze in ieder geval achteraf door Apple beschikbaar gesteld. 

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: Ipad Mini 2, Ipad 5

Laatste reactie