abonneren

Apple lost accuprobleem op [Update]

Apple heeft op donderdagavond de iOS 5.0.1 ‘over-the-air’ update uitgegeven. Deze update lost onder andere het accuprobleem van de iPhone 4S op.

 De update bevat naast het verbeteren van de accuduur nog enkele andere aanpassingen. Zo zijn er multitasking gebaren voor de originele iPad toegevoegd, lost het problemen met documenten in de Cloud op en is de spraakherkenning voor Australische gebruikers verbeterd.

 De update is 44.6MB groot en is beschikbaar voor iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, iPad 2 en de iPod touch 3e en 4e generatie. Bij ‘instellingen –> algemeen –> software updates’ kunnen gebruikers de update draadloos binnenhalen.

Update 11-11-2011 14:00: Bij een aantal gebruikers blijkt dat de iOS 5.0.1 update het accuprobleem niet oplost. In tegendeel, de accuduur zou zelfs bij sommigen nog slechter geworden zijn. Het wordt dan ook aangeraden om te wachten met het installeren van de update.

Bron: Macupdate

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord