abonneren

Android 4.3 voor Nexus 4 nu hier beschikbaar

Android 4.3 werd vorige week officieel aangekondigd tijdens een persevenement in Amerika. Hierbij werd ook direct bekend gemaakt dat de Nexus-toestellen snel een update zouden ontvangen naar deze nieuwste Androidversie. In Nederland en Belgiƫ is de update nu gearriveerd.
 

De Nexus 4 is een Nexus-toestel met een verhaal. Na de introductie op 29 oktober 2012 zou deze ook naar Nederland en België komen, maar dit bleek toch niet het geval. Het gebeurde pas een aantal maanden later. Er zijn inmiddels al velen die het toestel via 'omwegen' in Nederland of België hebben gekregen, maar beschikbaarheid blijft een probleem. De Android 4.3-update voor de Nexus 4 heeft ook Nederland en België bereikt, we hebben inmiddels meerdere meldingen van lezers gekregen. Android 4.3 bevat onder andere Bluetooth Smart, alle overige wijzigingen zijn hier terug te vinden.

Android 4.3 voor de Nexus 4 is Over The Air (OTA) beschikbaar. Dit wil zeggen dat de update rechtstreeks op het toestel gedownload en geïnstalleerd kan worden, hierbij is wel een WiFi-verbinding vereist. Er gaan geen gegevens verloren met deze update, maar het is altijd verstandig een back-up te maken.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Nexus 4, Android 4.3, update

Nieuws headlines

Laatste reactie