abonneren

Android Lollipop voor HTC One M8 uitgebracht

Android Lollipop wordt nog maar amper gedownload, maar dat komt vooral omdat telefoonfabrikanten nog geen goede update hebben voor hun toestellen. Daar komt nu misschien verandering in, want de HTC One M8 krijgt binnenkort de update naar het nieuwste besturingssysteem van Google.
Dat melden diverse gebruikers van HTC-forums. De update begint langzaam uit te rollen voor gebruikers in Amerika en Europa, al is het niet 100% zeker of de update ook voor Nederlandse gebruikers wordt uitgerold.

Over the air

De update wordt over the air naar gebruikers gestuurd. Die kunnen via het instellingenmenu naar updates gaan, waar zij de update kunnen downloaden. Die is 780 MB groot.

Andere toestellen

De M8 is het laatste vlaggenschip van HTC, en één van de telefoons waarvan werd verwacht dat de update snel zou komen. Dat duurde echter langer dan verwacht. Andere toestellen die de update naar Lollipop krijgen zijn de One E8, de Desire 510, 610, 820, 816, en 820, en de One M8 Mini. Wanneer die de update kunnen verwachten is echter niet bekend.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Android Lollipop, Htc One M8