Android-app MEGA nu gratis te downloaden

Met veel ophef werd begin 2013 de site MEGA gelanceerd door de veel besproken internetondernemer Kim Dotcom. Nu is er een officiële Android-appplicatie beschikbaar.
 

Online opslagdienst en Dropbox-concurrent MEGA is gepositioneerd als 'veilige' opslagdienst. Bij registratie krijg je dan ook 50 GB gratis beveiligde opslag en daar hoort natuurlijk ook een officiële Androidapplicatie bij. Deze hebben ze niet helemaal zelf gebouwd, maar een bestaande applicatie overgenomen. Vanaf vandaag is deze applicatie de officiële applicatie en heeft een grote update gehad waarbij onder ander de lay-out gewijzigd is.

Met de MEGA-applicatie is het mogelijk bestanden te benaderen die bij MEGA staan, maar ook het uploaden, verwijderen, hernoemen en automatisch uploaden van foto's behoort tot de mogelijkheden. De applicatie zal nu door het MEGA-team verder ontwikkeld worden en nieuwe functies worden in de toekomst toegevoegd.

Beschikbaarheid

MEGA is gratis te downloaden in de Google Play Store en geschikt voor Androidtoestellen die draaien op Android 2.3 en hoger. MEGA is hier te downloaden. Het automatisch uploaden van foto's kan ook rechtstreeks naar je Google-account, met Google+.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Online opslag

Tags: