abonneren

Android 4.2.2 voor Samsung Galaxy S III gelekt

Er is een test-versie van Android 4.2.2 verschenen voor Samsung Galaxy S III. Het is daardoor duidelijk dat het voormalig vlaggenschip de update krijgt met allerlei features van de S4. De test-versie is ook te downloaden, zodat je hem zelf kunt proberen.

De laatste update voor de Samsung Galaxy S III stamt uit april en betrof een stabiliteitsverbetering. Met deze update bleef het toestel op Androidversie 4.1.2 (Jelly Bean). SamMobile heeft nu zijn handen weten te leggen op een testversie van Android 4.2.2 (Jelly Bean) voor de Samsung Galaxy S III.

De Samsung Galaxy S III is miljoenen keren over de toonbank gegaan. Samsung ziet dus het belang in om dit toestel van Android 4.2.2 te voorzien. Alvorens deze versie wordt uitgebracht, zal het uitvoerig getest moeten worden. De testfirmware met versienummer I9300XXUFME3 is inmiddels gelekt en beschikbaar. Zoals je begrijpt, betreft het geen finale versie. Waarschijnlijk is Samsung nog bezig met het geschikt maken van nieuwe ‘features’ van de Galaxy S4 voor de Galaxy S III. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de camera-optie Dual Shot. Verder zijn er meerdere S4-apps en mogelijkheden terug te vinden in deze firmware. Goed nieuws dus voor de Galaxy S III-eigenaren.

Enkele verbeteringen in deze testfirmware zijn:

  • Android 4.2.2 – Build ID: JDQ39
  • S4-lockscreen, S Voice en instellingenmenu
  • Daydream-functie

Beschikbaarheid

Voor een complete lijst met verbeteringen en het .zip-bestand (inlcusief ODIN 3.04), verwijzen we je naar deze site. Installatie geschiedt uiteraard op eigen risico. Wanneer de officiële update naar Android 4.2.2 (Jelly Bean) precies gaat beginnen is nog niet bekend. De maand juni wordt wel als mogelijkheid genoemd.

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Android 4.2.2

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord