abonneren

Android 4.2 beschikbaar voor ASUS Transformer Pad TF300

Er is een update beschikbaar in Nederland en België voor de ASUS Transformer Pad TF300. De populaire tablet met optioneel toetsenbord kan hiermee als eerste tablet geüpdate worden naar deze nieuwe Android-versie

 

ASUS heeft inmiddels een naam in de Androidwereld dat ze erg snel met updates zijn en dat blijkt nu weer. Naast de Nexustablets is de ASUS Transformer TF300 de eerste (niet-Nexus)tablet die een update ontvangt naar Android 4.2. Vanaf vandaag is deze beschikbaar in Nederland en België.

 

ASUS Transformer Pad TF 300

De TF 300 is de goedkopere versie van de Transformer Prime TF700T. Deze tablet is vooral een stuk vriendelijker in prijs omdat de camera aan de voorkant een stuk minder pixels heeft en er geen LED-flitser aan de achterzijde aanwezig is. Ook gaat de accu minder lang mee en heeft het beeldscherm wat minder pixels en is de snelheid 0,1 GHz lager dan die van de TF700T. Wel heeft de Transformer Pad TF 300 nog steeds een quad-coreprocessor, een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2  megapixel-camera aan de voorzijde. Uiteraard is er ook voor de Pad TF300 een volledig QWERTY-toetsenbord los verkrijgbaar, die je accuduur nog eens verlengt.

Android 4.2

Deze update zal ook de optie om meerdere gebruikersaccounts in te stellen bevatten. Elke gebruiker krijgt zijn eigen ruimte. Dat wil zeggen dat je je eigen homescreen krijgt, maar ook eigen achtergronden, eigen apps en games en dus ook eigen high-scores en instellingen.

Naast de update naar Android 4.2 zal ASUS ook verbeteringen aanbrengen in het on-screen toetsenbord, de App Locker, het vergrendelscherm en nog enkele applicaties. Ook de ASUS Transformer Pad Infinity zal in Q2 eenzelfde update gaan ontvangen. Er is helaas niks genoemd over de ASUS Transformer Prime.

EeePad TF300 2 White 058 ASUS Transformer Pad TF300: Android 4.2 beschikbaar in Nederland en België

Beschikbaarheid

De Transformer Pad TF300 is de eerste tablet die een update krijgt van Android 4.1 naar Android 4.2. Het is ASUS weer gelukt om als eerste een belangrijke update aan zijn kopers te serveren. De update naar Android 4.2 voor de TF 300 zal Over The Air (OTA) aangeboden worden en is dus rechtstreeks te downloaden op de tablet via een WiFi-verbinding.

Via: Androidworld

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: transformer tf 300, Android 4.2

Nieuws headlines

Laatste reactie