abonneren

AMD Catalyst 12.1 Preview Driver beschikbaar

AMD heeft een voorproefje vrijgegeven van wat we in 2012 op grafisch gebied kunnen verwachten, de Catalyst 12.1 Preview Driver. Naast prestatieverbeteringen zijn er ook een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Onlangs werd de 11.11 versie van AMD Catalyst nog uitgegeven, maar nu is de preview-versie van 12.1 al te downloaden. AMD wil hiermee een indruk geven van de weg die ze in 2012 gaan inslaan. De nieuwe functie die het meeste in het oog springt, is de mogelijkheid om profielen per applicatie aan te maken. Per applicatie (ook games) kun je een profiel instellen met de gewenste 3D en CrossFireX instellingen voor Direct3D-applicaties.
 
Andere toevoegingen in de 12.1 Preview Driver zijn onder andere de mogelijkheid voor 1080p op 30Hz op geschikte displays (zoals televisies) en een nieuwe stereo 3D-mode voor HDMI 1.4a-verbindingen. Daarnaast is ook de interface van AMD Catalyst aangepast en wordt de prestatie van Elder Scrolls: Skyrim met 10% verbeterd wanneer je Multi-Sample Anti-Aliasing aan hebt op de AMD Radeon HD 6900 Series.
 
AMD Catalyst 12.1 Preview Driver is hier te downloaden. (Let op: zorg dat je oude drivers verwijderd zijn voordat je de nieuwe installeert. Dit kan namelijk complicaties geven.)

Bron: Guru3D

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie