abonneren

Aldi-smartphone Wolfgang AT-AS43D2 vanaf morgen weer te koop

Wie zaterdag op tijd opstaat en een Aldi in de buurt heeft, heeft kans om een leuke Androidtelefoon aan te schaffen voor een meer dan schappelijke prijs. We hebben al eerder geschreven over een aantal toestellen die bij de Aldi in de schappen lagen en vanaf morgen heb je weer de kans om een echte Wolfgang te kopen.

AndroidWorld heeft al eerder een uitgebreide review geschreven voor de Wolfgang AT-AS45SE en het model dat vanaf morgen te koop zal zijn zit in dezelfde serie. De AT-AS43D2 lijkt een kleiner broertje te zijn van het eerstgenoemde toestel. De AT-AS43D2 is eerder verkocht in september van dit jaar en onder de review van het toestel zijn vooral positieve reacties te lezen van mensen die het toestel aangeschaft hebben.

Deze Wolfgang zal beschikken over een scherm met een resolutie van 480×800 en zal aangedreven worden door een 1 GHz-processor en beschikken over 512 RAM. Het interne geheugen bedraagt 4GB maar dat kun je met nog een 32GB uitbreiden via de micro-SD. Aan de achterzijde zit een camera met een respectabele 5 megapixel-resolutie en aan de voorzijde kun je videobellen doormiddel van de 1,3 megapixelcamera.

De Wolfgang AT-AS43D2 draait op Android 4.0 en beschikt over WiFi, Bluetooth 4.0 en een FM-radio. De afmetingen van dit toestel zijn 12,7 bij 6,8 centimeter en de telefoon is 1 centimeter dik. Ook is dit toestel dual-sim, dus je kunt er twee verschillende simkaarten instoppen. Handig als je een privénummer en een zakelijk nummer hebt. Het toestel heeft geen geweldige specificaties, maar is wel ideaal voor beginnende smartphonegebruikers.

Beschikbaarheid

Deze telefoon ligt vanaf morgen in de winkels van de Aldi en zoals met alle telefoons die bij deze supermarkt uitkomen, moet je er echt vroeg bij zijn anders zijn ze weg. Dat laatste is natuurlijk ook niet zo gek voor een prijs van €159,-.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones