abonneren

Aldi AT-AS28D-smartphone vanaf 16 mei

Woensdag 16 mei start de Aldi weer met de verkoop van een nieuwe Android smartphone: de Wolfgang AT-AS28D dual simphone. Deze smartphone gaat over de toonbank voor slechts 99 euro.

Als je dacht dat de Wolfgang AT-AS43D Android smartphone – de eerdere Android Smartphone die Aldi verkocht – al erg goedkoop was met zijn 179 euro, dan is het prijskaartje van de AT-AS28D helemaal belachelijk goedkoop. Voor nog geen 100 euro is het nieuwe toestel van jou.

Aldi voorraad berucht

De Aldi is berucht om zijn lage voorraden van dit soort aantrekkelijke deals en we verwachten dat dit voor de Wolfgang AT-AS28D niet anders zal zijn. Als je dus kans wil maken op deze goedkope Android Smartphone raden we je aan vroeg uit de veren te gaan en op tijd in de rij te staan bij de Aldi.

Aldi Wolfgang AT-AS28D smartphone specificaties

De Wolfgang AT-AS28D  smartphone is net als de AT-AS43D een dualsim model, waarbij beide simkaarten simultaan gebruikt kunnen worden. Handig bijvoorbeeld om één toestel te hebben voor zowel werk als privé. Verder heeft het toestel een bescheiden 2.8” scherm met een resolutie van 320x240 pixels en een single core 650 MHz processor met 512 MB geheugen dat via MicroSD uit te breiden is tot 32GB.

De Wolfgang AT-AS28D heeft 2 camera's waarvan die aan de achterzijde foto’s maakt in een resolutie van 3,2 Megapixels. Wifi en gps worden ook ondersteund. Het besturingssysteem is Android 2.3. Een upgrade naar Android 4 zal niet mogelijk zijn.

De details van de Aldi Wolfgang AT-AS28D smartphone vind je hier.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie