abonneren

Alcatel introduceert 13 nieuwe modellen #mwc13

Alcatel laat op de Mobile World Congress hun hele serie van maar liefst 13 nieuwe Alcatel One Touch-telefoons zien. Het bedrijf wil de gehele markt bestrijken met hun Androidtoestellen, elk segment zal van een Alcatel-toestel worden voorzien en dat is met 13 toestellen ook wel mogelijk. Deze toestellen zullen in het tweede en derde kwartaal van dit jaar op de markt komen.

De Alcatel One Touch-familie staat voor creativiteit. In deze familie vinden we de One Touch Scribe-toestellen waar we naast de One Touch Scribe X nu ook de One Touch Scribe HD en de One Touch Scribe. De eerste bevat een 5 inch 1080p HD-scherm (720×1280), een quad-coreprocessor geklokt op 1.2 GHz, een 8 megapixelcamera achter, een 720p HD-camera voor en een 2.500 mAh accu. Er is 4 GB aan intern en 1 GB aan RAM-geheugen. Via microSD kan het geheugen van 2 GB uitgebreid worden naar 32 GB. Het   Waarschijnlijk zal de Scribe HD ook een MediaTek-processor bevatten, net als de One Touch Scribe X. Het toestel komt in de winkels te liggen met Android 4.2 en als accessoire een Touch Pen. Met deze specificaties staat de One Touch Scribe HD onder de One Touch Scribe X.

Alcatel One Touch Easy

De One Touch Easy staat onder de One Touch Scribe HD, vooral vanwege het scherm. Het bevat een 5 inch WVGA-scherm (480×800), een dual-coreprocessor geklokt op 1.2 GHz, een 5 megapixelcamera achter, een 720p HD-camera voor en een 2.500 mAh accu. Er is 4 GB aan intern en 512 MB aan RAM-geheugen. Via microSD kan het geheugen van 2.4 GB uitgebreid worden naar 32 GB. Het toestel komt in de winkels te liggen met Android 4.1 en heeft als accessoire voor de bediening van het scherm een Touch Pen.

Alcatel One Touch Idol

Dan is er nog een hele reeks toestellen in de Idol-reeks aangekondigd. Dit zijn Androidtoestellen variërend in specificaties. De toestellen hebben allen wel een behoorlijk groot scherm, van 4.5 tot 5 inch. We hebben het hier dan over de:

  • One Touch Idol X
  • One Touch Idol Ultra
  • One Touch Idol

Verder zijn er nog drie toestellen aan het Alcatel-assortiment toegevoegd variërend in schermgrooten van 3.5 tot en met 4.5 inch.

  • One Touch Star
  • One Touch Snap (LTE)
  • One Touch Fire

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Alcatel

Nieuws headlines

Laatste reactie