Adobe integreert Facebook met Photoshop en Premiere

© CIDimport

Adobe integreert Facebook met Photoshop en Premiere

Geplaatst: 21 september 2010 - 12:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:53

Redactie ID.nl

Photoshop Elements 9 en Adobe Premiere Elements 9, de nieuwe foto- en filmbewerkingspakketten van Adobe, krijgen de mogelijkheid om rechtstreeks naar Facebook te exporteren. De twee populaire pakketten worden daarmee een stuk socialer.De Elements-reeks is bedoeld voor beginnende foto- of filmbewerkers. Juist deze gebruikers zouden erg veel interesse hebben in Facebook-integratie, stelt Adobe. Het fotobewerkingspakket kan daarom vanaf de volgende versie, Adobe Photoshop Elements 9, exporteren naar Facebook, Flickr. Ook is het mogelijk in een handomdraai een kalender, wenskaartje of fotoboek in elkaar te draaien. De Elements-pakketten kosten elk $100, of $150 voor de twee pakketten samen.

Photoshop Elements 9 en Adobe Premiere Elements 9, de nieuwe foto- en filmbewerkingspakketten van Adobe, krijgen de mogelijkheid om rechtstreeks naar Facebook te exporteren. De twee populaire pakketten worden daarmee een stuk socialer.

De Elements-reeks is bedoeld voor beginnende foto- of filmbewerkers. Juist deze gebruikers zouden erg veel interesse hebben in Facebook-integratie, stelt Adobe. Het fotobewerkingspakket kan daarom vanaf de volgende versie, Adobe Photoshop Elements 9, exporteren naar Facebook, Flickr. Ook is het mogelijk in een handomdraai een kalender, wenskaartje of fotoboek in elkaar te draaien. De Elements-pakketten kosten elk $100, of $150 voor de twee pakketten samen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten