Acer Predator Orion 9000 aangekondigd op IFA

Acer Predator Orion 9000
Acer grijpt de IFA-beurs te Berlijn aan om de Acer Predator Orion 9000 gaming-pc aan te kondigen, naast een nieuwe headset voor gamers.

De Acer Predator Orion 9000 maakt gebruik van een Intel Core i9 Extreme Edition 18-core processor en wordt geleverd met maximaal twee GTX 1080 Ti-kaarten. Je kunt er evenwel ook voor kiezen om deze pc uit te rusten met maximaal vier RX Vega-kaarten. De game-pc moet tegen november in de winkels liggen en krijgt een prijskaartje van bijna tweeduizend euro.

Predator X35

Bij de game-pc hoort natuurlijk ook een krachtig scherm en daar heeft Acer dan ook aan gedacht. Op de IFA kondigde het bedrijf de komst van de Predator X35 aan, een 35-inch beeldscherm mét curve en een WQHD resolutie van 3440 x 1440.

De responstijd van 4 ms en een refresh rate van 200 Hz zorgen er bovendien voor dat snelle actiegames vloeiend over het scherm rollen. Over het scherm is verder nog niet zoveel bekend en over de prijs werd geen woord gerept. Acer liet enkel de intentie doorschemeren om het beeldscherm in het eerste kwartaal van 2018 uit te brengen.

Predator Galea 500

Als dat nog niet genoeg was komt Acer ook met een headset, de Predator Galea 500, waarmee je tijdens het gamen kunt communiceren met anderen. Volgens Acer ligt de kracht van de koptelefoon vooral in de 3D-technologie, dat de beweging van je hoofd monitort en daarop het geluid aanpast. Draai je dus je hoofd naar de bron van het geluid toe, dan beweegt het geluid als het ware mee.

Geschreven door: Justin Doornekamp op

Category: Nieuws

Tags: gaming, predator, acer, ifa2017