abonneren

Acer lanceert twee Jelly Bean-toestellen

Acer presenteerde woensdag twee nieuwe Android-smartphones. De eerder al getoonde E1 komt naar Nederland en de nieuwe Z2 is de budget-variant, die ook in het voorjaar in Nederland beschikbaar zal zijn.

 

Woensdag vond de introductie van de nieuwe smartphone genaamd Z2 van Acer plaats. Het toestel valt de lage prijsklasse en zal tussen de 99 en 129 euro kosten. Er zit een 3,5 inch scherm op de Z2 met een resolutie van 480 x 320 pixels. Hij draait op een 1 GHz dualcore-processor. Acer zal verschillende versies van de smartphone aan gaan bieden. Zo kan de consument kiezen tussen een 3 megapixelcamera of een 5 megapixelcamera. Ook is er een variant met plaats voor één simkaart en een versie met dual-sim.

Liquid E1

De eerder al getoonde Liquid E1-smartphone van Acer blijkt ook in Nederland te worden verkocht vanaf de lente. Deze heeft een scherm van 4,5 inch en een resolutie van 960 x 540 pixels. Het toestel weegt 130 gram. Er zit een dualcore-processor in die draait op 1 GHz en hij heeft 1 GB aan werkgeheugen intern.

Verder heeft verder 4 GB aan opslaggeheugen, wat verder kan worden uitgebreid met microSD-kaartjes. Standaard zit er een 5 megapixelcamera in het toestel, een 0,3 megapixelcamera die onder andere gebruikt wordt om te videobellen en hij heeft een 1760 mAh accu. Ook de Liquid E1 zal beschikbaar zijn in een variant waarbij plek is voor één simkaart en een variant waarbij plek is voor twee simkaarten. De prijs van de Liquid E1 zal tussen de 199 en 229 euro bedragen.

Een precieze datum van lancering is voor geen van beide toestellen bekendgemaakt door Acer.

Acer presenteerde woensdag twee nieuwe Android-smartphones. De telefoons moeten in het voorjaar op de Nederlandse markt verschijnen.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Budget, Z2, e1

Laatste reactie