abonneren

Acer brengt nieuwe notebooks en ultrabooks uit

Acer heeft haar gehele notebook line-up vernieuwd en PCM was bij de presentatie hiervan. In de onderstaande video laat ondergetekende de notebooks kort de revue passeren.

Zo rond begin juli brengt Acer nieuwe notebooks uit. Deze komen uit over de gehele linie, van instapmodellen tot high-end. De instapmodellen worden uitgebracht door Packard Bell, dat een onderdeel is van de Acer Group. De notebooks van het merk Acer zullen vanaf 499 euro verkocht worden.

Dunnere notebooks van Acer

Opvallend is dat Acer al haar notebooks dunner wil maken. Zo ook de nieuwe V5 serie die net een stapje hoger dan het instapsegment van Packard Bell zit. Echt dun zijn natuurlijk de nieuwe ultrabooks waarvan Acer de vernieuwde Aspire S3 toonde, maar ook de nieuwe S5 en het eerste ultrabook in Acer's Timeline serie: de Timeline Ultra. Dit laatste ultrabook is een 14 inch ultrabook compleet met volledige netwerkpoort en optische drive.

Het Acer Aspire S5 ultrabook heeft ook een leuke gadget-feature, namelijk uitschuifbare poorten. Door een druk op de knop verschijnen twee usb3.0 poorten en een hdmi-poort onder het ultrabook en wordt het notebook ietwat opgetild. Dit heeft uiteraard een hoog gadget-gehalte, maar is wel leuk om te hebben en te tonen aan je vrienden. In de video kun je dit in werking zien.

Nieuwe notebooks en ultrabooks van Acer

De nieuwe notebooks van Acer moeten vanaf juli in de winkels liggen. De prijzen verschillen en hangen af van de gekozen configuratie. Wel kunnen we melden dat de V5 serie vanaf € 499 te koop is, de S3 en de Timeline Ultra vanaf € 799 en de S5 ultrabook vanaf € 1199.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags: Notebooks, Ultrabooks, Netbooks, videoverslag

Laatste reactie