abonneren

Aankondiging OnePlus 2 vindt plaats in virtual reality

OnePlus gaat de opvolger van de OnePlus One aankondigen tijdens een evenement dat met virtual reality-brillen te bekijken is, alsof je er zelf bij bent. Het toestel draagt de naam OnePlus 2.

"In virtual reality kun je naast het team staan zodra ze de OnePlus 2 onthullen," aldus OnePlus. "We lanceren dit product op een hele nieuwe manier. Je kan rondkijken en de telefoon zo alvast van dichtbij bekijken."

'The OnePlus 2 Experience' is een verkapte promotiestunt voor OnePlus' eigen kartonnen virtual reality-bril. Deze wordt binnenkort gratis aangeboden op de site van OnePlus, maar er komen wel internationale verzendkosten overheen.

Specificaties

Ondertussen is er al het een en ander over de OnePlus 2 bekend. Zo is deze in bezit van een usb-c aansluiting, draait er onder de motorkap een Snapdragon 810-processor (als dat maar goed gaat) en is het toestel wederom eerst enkel op uitnodiging te koop.

De productaankondiging wordt online uitgezonden in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 juli, om 04:00 uur lokale tijd.

Bron: OnePlus

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: VR, Oneplus 2