abonneren

Aankondiging HTC 10 volgt op 12 april

Niet alleen Huawei, maar ook HTC maakt vandaag bekend wanneer zijn nieuwste toptoestel voor het eerst wordt getoond. Wat waarschijnlijk de HTC 10 is, wordt op 12 april aanstaande aangekondigd.

De HTC 10 is de opvolger van de HTC One M9 en het belooft een krachtig toestel te worden, onder meer met een Snapdragon 820-processor en 4 GB RAM. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Verder zou er een 5,15 inch qhd-scherm aanwezig zijn, samen met een 12 mp-camera, een vingerafrukscanner en een usb-c-aansluiting. 

HTC kan een succes op smartphonegebied goed gebruiken, want het bedrijf moet het op dat gebied afleggen van concurrenten als Samsung en Huawei. Gezien de specificaties, lijkt HTC vooral de doelgroep van Samsung op het oog te hebben. Smartphone-gebruikers die graag het nieuwste en het snelste willen hebben.

Vive

Het bedrijf heeft ook de HTC Vive in ontwikkeling, en met die virtual reality-bril lijkt heti n elk geval voor de wind te gaan. Binnen 10 minuten nadat de verkoop startte, zijn er meer dan 15.000 bestellingen voor geplaatst

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Vive, Htc 10

Laatste reactie