abonneren

360 graden-panoramafoto's nu ook voor Windows Phone 8

Photosynth is beschikbaar voor Windows Phone 8. Met de app kun je 360 graden panoramafoto's gemaakt worden van je mobiele foto’s.

 

Omdat Microsoft zelf de ontwikkelaar is van Photosynth is de integratie voor Windows Phone 8 puik geregeld. Je start app vanuit de camera op, schiet de afbeeldingen die je wilt hebben en Photosynth begint automatisch met het aaneen rijgen van je opnames.

 

Aangezien je niet alleen horizontaal maar ook verticaal afbeeldingen kunt toevoegen aan je 360°-panorama, kan Photosynth voor een echt wow-effect zorgen. Omdat Microsoft bovendien enkele extra opties toevoegt voor het aanpassen van belichting en witbalans kun je het effect nog realistischer maken.

Microsoft heeft enkele nieuwe opties toegevoegd om je panoramafoto’s aan anderen te laten zien. Je kunt delen op Facebook en Twitter en het is mogelijk om de collages op Bing te publiceren.

Photosynth was al beschikbaar voor Windows Phone 7.5-toestellen als de Lumia 800 en iOS-toestellen, maar nu is de fotoapp dan ook gearriveerd op Windows Phone 8. Photosynth heeft tenminste 512 MB RAM-geheugen nodig om zijn werk te kunnen doen.

Download de app uit de Windows Store. Als je hem niet direct kunt vinden, ga dan naar deze pagina, waar je de Engelstalige versie van Photsynth kunt vinden. Je kunt Photosynth trouwens ook op je desktop-pc of laptop uitproberen via de webapp.

Via: ZDNet

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Windows Phone

Tags: Photosynth

Nieuws headlines

Laatste reactie