abonneren

20 miljoen Samsung Galaxy S2-toestellen verkocht

Terwijl er druk wordt gespeculeerd over de komst van de Samsung Galaxy S3, blijft Samsung's huidige topmodel de Galaxy S2, nog steeds uitstekend verkopen. De verkoop heeft ondertussen de mijlpaal van 20 miljoen stuks bereikt.

Slechts een paar maanden terug, in september, stond het aantal verkochte exemplaren nog op 10 miljoen. De Samsung Galaxy S2 werd in april 2011 geïntroduceerd en Samsung heeft er dus in minder dan een jaar meer dan 20 miljoen van verkocht. De teller van voorganger, Galaxy S staat momenteel op 22 miljoen, maar gezien de veel snellere groei van de S2 zal dat aantal snel voorbijgestreefd worden.

Android 4 ICS voor Samsung Galaxy SII
De grote vraag is nog steeds wanneer Samsung met de update komt van Android naar Android 4, Ice Cream Sandwich. Volgens geruchten is er al een tweede bèta van verschenen dus je zou mogen verwachten dat het niet zo lang meer hoeft te duren. Toch is het uitbrengen van een update naar Android 4 kennelijk niet zo eenvoudig, aangezien ook andere toestelfabrikanten nog steeds op zich laten wachten met de update waar door vele gebruikers naar wordt uitgekeken. 

Bron: Engadget

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S2