abonneren

ZyXEL WRE2205 Wireless range extender

Na de Powerline-adapters met wifi komen er nu andere oplossingen om je wifi-netwerk uit te breiden naar de ruimten waar je met je wifi-accespoint niet voldoende bereik hebt. Met de Zyxel WRE2205 wlan-repeaters in het stopkontact kun je overal in huis internetten.

Na de Powerline-adapters met wifi, komen er nu andere oplossingen om je wifi-netwerk uit te breiden naar de ruimten waar je met je wifi-accespoint niet voldoende bereik hebt. Met de Zyxel WRE2205 wlan-repeaters in het stopkontact kun je overal in huis internetten.

Met het toenemen van het aantal mobiele apparaten in huis wil iedereen ook graag overal in huis een draadloze verbinding met internet hebben. Door muren en vloeren wordt in veel huizen het wifi-signaal vaak zo verzwakt dat een wifi-verbinding niet altijd mogelijk is. Een extender kan dan een oplossing bieden. Steek de wlan-repeater in het stopcontact waarna deze eenvoudig met de roudter gekoppeld wordt. Daarna heb je overal in huis een snelle internetverbinding van maximaal 300 Mbps. Momenteel zijn er diverse fabrikanten van netwerkapparatuur die met een dergelijke plug-in oplossing komen.

De Zyxel WRE2205 is compatibel met alle 802.11b/g/n-standaarden die in draadloze routers gebruikt worden. Met de WPS-knop (Wifi Protected Setup) Maak je snel een beveiligde verbinding met de draadloze router. Het apparaatje is energiezuinig, met een druk op de knop schakel je hem weer uit als er niet langer een verbinding nodig is.
De ZyXel WRE2205 is verkrijgbaar voor € 40.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags: wlanextender

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord