abonneren

Tiener handelt in witte iPhone-kits

Een tiener uit Amerika was het wachten op de witte versie van de iPhone meer dan zat. Via contacten van een vriend bij de Foxconn fabriek waar Apple hun producten laat fabriceren, wist hij een conversiekit te kopen.Apple ondervindt problemen met het uitbrengen van de witte iPhone en heeft daardoor de lanceringsdatum verschoven naar de lente van 2011.

De 17-jarige Fei Lam trok de stoute schoenen aan en nam contact op met Foxconn. Van het een kwam het ander en al gauw had Fei lam zijn eigen website waarop hij de kits te koop aanbood. Aanvankelijk maakte hij verlies maar toen hij media-aandacht kreeg op internet wist hij sinds augustus een winst van $130.000 te behalen.

De meest uitgebreide kit bestaat uit alles om de iPhone om te toveren in een witte versie, inclusief een retina scherm en LED diffuser. Deze kit kost  $279,- excl. Verzendkosten.

De jongen hamert erop dat het om een authentieke kit gaat en niet om een zwarte kit die wit is geverfd of om gestolen goederen. Toch is hij daar al wel van beschuldigd en laat Apple ook de aanbiedingen van de witte iPhone van Ebay verwijderen. Apple heeft nog geen juridische stappen tegen de tiener ondernomen. Fei Lam geeft echter aan dat hij gewoon door zal blijven gaan met de verkoop van de kits en als het moet een advocaat in de hand zal nemen.

Via: Neowin

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord