abonneren

RangeMax Wireless-N Router WNR834Bv2

Ook netgear gooit het met zijn nieuwe draadloze 11n routers over een andere boeg en stopt alle antennes in het apparaat.

Het komt het uiterlijk ten goede en de kwaliteit van de verbindingen leiden er kennelijk niet onder. Wel moet het apparaat rechtopstaand gebruiktworden. De drie interne antennes leveren bij deze 802.11n draft 2.0 router hele behoorlijke prestaties.
De gemiddelde doorvoersnelheid ligt boven de 70 mbps en dat blijft weliswaar achter bij de beloften voor 11n maar in vergelijking tot de meeste andere routers heel goed.

De router ondersteund alle moderne beveiligings technieken en dank zij wps (Wireless Protected Setup) voegt u met een druk op de knop een apparaat toe aan het beveiligde draadloze netwerk.

Dankzij een handige wizzard en goede helpfuncties is de gebruikersvriendelijkeheid dik in orde.

PluspuntenConclusie
  • prestaties
  • helpfunctie
  • wizzard

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord