abonneren

Nokia stelt E7 uit tot 2011

Nokia stelt de introductie van hun nieuwe vlaggenschip de Nokia E7 uit tot begin 2011. Er is daarnaast een revisie van Symbian op komst en er komen later in 2011 smartphones met 1 GHz processoren en dual-core processoren.Het lijkt er een beetje op dat de problemen bij Nokia zich herhalen. De E7 lijkt veel op de N8 maar krijgt een groter scherm.
Nu heeft Nokia veel problemen gehad met de N8 kort na de introductie en het ziet er naar uit dat nieuwe problemen het uitkomen van de E7 in de geplande periode voor de kerstdagen van dit jaar verhinderen.

De revisie van Symbian is nodig om het besturingssysteem weer competitief te maken met andere smartphonebesturingsssytemen. Zo komt er een nieuwe gebruikersinterface en meer flexibel (een flexibeler) startscherm en een html5-browser. Ook moet het makkelijker worden de software te updaten.

De E7 die een paar maanden geleden werd aangekondigd is bedoeld voor zakelijk gebruik. Het heeft een 4 inch scherm, een uitschuifbaar toetsenbord en ondersteuning voor het synchroniseren met Exchange. Er is een 8 megapixel camera geschikt voor HD-video-opnamen. De E7 zal naar verwachting 500 euro gaan kosten.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie