abonneren

Motorola Charm, BlackBerry-achtige Androidtelefoon

Google's Android besturingssysteem wordt gebruikt op vele verschillende typen apparaten. Omdat Android een op touchbediening gebaseerd besturingssysteem is, is ieder toestel in feite een "touchphone".
Met de Motorola Charm komt daar nu verandering in.

Motorola heeft al toestellen buiten dat touchphone denkraam gemaakt, zoals smartphones met uitschuifbare toetsenborden als de Droid en Milestone. Nu komt Motorola met een toestel dat weinig weg heeft van andere Androidtoestellen, de Charm.

Dit toestel lijk erg veel op de succesvolle traditionele BlackBerry. Zo is er een volledig toetsenbord, een touchscherm en een navigatiepad. Dit touchpad zit op de achterkant van het apparaat en heeft de toepasselijke naam ‘Backtrack'.

De Charm breekt met de traditie van meer, groter en mooier. De Charm heeft een 2,8-inch scherm, een 3 megapixel camera. De Charm komt met Android versie 2.1 met eigen MotoBlur gebruikersinterface. De Charm is vooral bedoeld voor de fanatiek sociaal-netwerkende jongeren. De Motorola Charm zal nog deze zomer door T-Mobile in de VS worden uitgebracht.

Via: Mashable

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags: