abonneren

Mobiel bellen met Hyves

Vanaf vandaag is het voor Nederlandse Hyvers (en dat schijnen er al negen miljoen te zijn) mogelijk om via Hyves Mobile onderling gratis te bellen & te sms'en. Met Hyves Mobile wordt ingespeeldop de trend dat mobiele communicatie opgaat in sociale netwerken.

Gebruikers van Hyves Mobile kunnen onderling kosteloos 1.000 minuten en/of sms'jes per maand verzenden naast een belbundel vanaf € 8,75 inclusief onbeperkt internet. Via een speciaal ontworpen webwinkel kunnen Hyvers zien welke vrienden al met Hyves Mobile bellen en aangeven wanneer hun contract afloopt.

Hyves Mobile is vanaf vandaag voor alle Hyvers beschikbaar via www.hyves.nl/hyvesmobile en zal de komende tijd nog verder worden geïntegreerd in het sociale netwerk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord