abonneren

Logitech introduceert video-beveiligingssysteem

Logitech gaat verder dan alleen webcams en heeft een nieuw videobeveiligingssysteem aan haar assortiment toegevoegd: het Logitech Alert 750n Indoor Master System.

Het Logitech Alert 750n Indoor Master System is een compleet alles-in-een videobeveiligingssysteem dat volgens Logitech eenvoudig is te installeren. Het pakket bestaat uit een ip-camera met nachtzicht, computersoftware en de mogelijkheid de camera wereldwijd gratis te volgen.

Logitech Alert 750n Indoor Master System uitbreiden met een extra camera

Het kan natuurlijk zijn dat je aan één camera niet genoeg hebt. Daarom introduceert Logitech ook de Logitech Alert 700n Indoor Add-On Camera. Deze 'stand-alone' camera met nachtzicht is toe te voegen aan het bestaande Logitech Alert Master System en zorgt ervoor dat meerdere ruimten en/of locaties beveiligd kunnen worden.

Camera’s met HomePlug-technologie

Zowel de Logitech Alert 750n Indoor Master System en de Alert 700n Indoor Add-On Camera zijn voorzien van HomePlug-technologie. Hierdoor kun je de ip-camera’s via het lichtnet verbinden met je netwerk en internet.

Mogelijkheden Logitech Alert 750 en Alert 700n

Het Logitech Alert 750n Indoor Master System en de Logitech Alert 700n Indoor Add-On Camera nemen beelden op in een resolutie van 960 x 720 met 15 frames per seconde. Verder beschikken de camera’s over een 130-graden cameraperspectief en nachtzicht. In volledige duisternis reikt het zicht van de camera’s volgens Logitech tot meer dan 15 meter. Het Logitech Alert 750n Indoor Master System en de Logitech Alert 700n Indoor Add-On Camera beschikken ook over bewegingsdetectoren. De slimme camera neemt automatisch video op wanneer er beweging wordt gedetecteerd en kan zo worden ingesteld dat berichten naar je e-mailadres en/of telefoon worden gestuurd. Er kunnen zestien zones voor bewegingsdetectie worden ingesteld.

Prijs en beschikbaarheid Logitech Alert 750n en Alert 700n

Het Logitech Alert 750n Indoor Master System en de Logitech Alert 700n Indoor Add-On Camera zijn naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf eind mei 2012. De prijs is respectievelijk 359 euro en 309 euro. Voor meer informatie kun je op de site van Logitech terecht.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags: Ip-camera's, beveiliging

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord