abonneren

Komt er nog een Android 2.4 deze zomer?

De geruchten over een tussenversie van Android, versie 2.4, steken de kop op. Deze opvolger van Android 2.3 zou al deze zomer verschijnen. De Android 2.4 versie stak de kop op tijdens de afgelopen CES toen het werd waargenomen op de daar getoonde Xperia Arc, een nieuwe smartphone van Sony Ericsson. Sony Ericsson ontkent dit echter en zegt dat de Xperia Arc Android 2.3, Gingerbread zal krijgen.


Over de codenamen is ook de nodige verwarring ontstaan. Zo zou Android 2.4 Ice Cream of Ice Cream Sandwich gaan heten. Dit is echter tegen de gewoonte in om de opvolgende versies te benoemen in alfabetische volgorde. En de I komt immers na de H van Honeycomb, de codenaam voor Android 3.0 die binnenkort zal verschijnen ten behoeve van de Android-tablets. Als er een versie 2.4 komt, is dat wel heel snel na komst van Android 2.3, Gingerbread.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord