abonneren

iPhone 4 productie lager door tekort aan schermen

Het ziet er naar uit dat de uitlevering van de nieuwe iPhone 4 vertaging zal gaan oplopen. Zo blijkt de productie te zijn teruggebracht van 4 naar 2 miljoen per maand om dat de toeleveranciers niet aan de vraag kunnen voldoen.Met name het touchscherm is daarbij een probleem. Veel van de belangstellenden in de nieuwe iPhone zullen daarom langer geduld moeten hebben.
Vorige week werd bekend dat in de voorverkoop in de VS in korte tijd maar liefst 600.000 stuks besteld zijn. De bestelsystemen konden de overweldigende belangstelling niet aan. Terwijl de uitlevering in de VS nu is begonnen, worden sommige andere bestellingen momenteel geannuleerd. Ook in andere landen zal er vertraging in de levering ontstaan. Volgens geruchten is de kans groot dat geplande verkoop van de iPhone 4 door Vodafone in Nederland, ook vertraging zal oplopen en in plaats van in juli vermoedelijik pas in oktober van start zal gaan.

Via: iPhoneclub

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord