abonneren

Homeplugs die je stopcontact niet blokkeren

Waar we al langer over vielen bij diverse powerline adapters is bij fabrikant Sitecom eindelijk doorgedrongen. De grootste ergernis van de gemiddelde powerline adapter: het feit dat deze vrijwel altijd andere stopcontacten blokkeert. Sitecom brengt daar verandering in met de mini homeplug.

De Sitecom mini homeplug zijn kleine 500 mbps powerline adapters die volgens Sitecom overal in huis geplaatst kunnen worden zonder dat zij andere stopcontacten blokkeren. De mini homeplugs zijn per stuk, per 2 en per 3 te koop en zijn compatible met andere homeplug producten zodat ze ook gebruikt kunnen worden om het homeplug netwerk uit te breiden.

De mini homeplugs zijn te koop voor € 39,99 per stuk, € 79,99 per 2 en € 119,99 per 3. Het is wel erg jammer dat Sitecom niet aan korting doet als je meerdere mini homeplugs in één keer koopt. Voor meer informatie kun je op de site van Sitecom terecht.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags: Powerline, Sitecom, homeplugs

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord