abonneren

Fring blokkeert Skypetoegang onder dwang

Als gevolg van een aanklacht van Skype, blokkeert Fring het gebruik van Skypeverbindingen in zijn mobiele communicatie app. Volgens Fring is Skype bang voor open mobiele communicatie.Volgens Fring verpest Skype deconcurrentie door Fring-gebruikers het maken van verbindingen met Skypegebruikers te verhinderen.
Sinds het ontstaan van Fring in 2006 is het mogelijk om via Fring te communiceren over het eigen netwerk, zowel als netwerken van anderen zoals GoogleTalk, SIP, Twitter, MSN en tot nu toe Skype. Volgens Fring is de aanklacht van Skype een reactie op Frings mobiele videotelefoon-app voor de iPhone 4.

Fring gebruikers kunnen geen verbindingen met Skypgebruikers meer maken. Wel kunnen ze hun Skypevrienden uitnodiging Fring te gebruiken en onbeperkt videotelefoongesprekken te houden via iedere mobiele telefoon, ongeacht welk (mobiel) netwerk gebruikt wordt voor de internet-verbinding.

Fring heeft communcatie-apps voor vrijwel alle (mobiele) platformen. Het lijkt er op dat beide kemphanen nu een publiciteitsoorlog aan het starten zijn.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord