abonneren

Eerste drie Windows Phone 7-telefoons in Nederland

Voor zover nu bekend zullen er in eerste instantie drie Window Phone 7-toestellen in Nederland uitkomen. Één van HTC, LG en Samsung. Vooralsnog zijn ze alleen Engelstalig.Zoals al eerder bekend komt de Nederlandse versie van Windows Phone 7 pas in de loop van volgend jaar.
Ook de appstore Marketplace, de Zune muziekdienst en de Xbox Live games voor de Windows Phone 7-toestellen zullen voorlopig niet in Nederland beschikbaar zijn.

HTC heeft de primeur in Nederland met een de HTC 7 Trophy, die verschijnt op 21 oktober. De Trophy heeft een 3,8 inch scherm en gaat € 499 kosten. De LG Optimus 7 heeft ook een 3,8 inch scherm en komt begin november voor € 550 in de winkel. Waarschijnlijk het mooiste toestel van het trio wordt de Samung Omnia 7. Deze krijgt een groot 4 inch Super-Amoled scherm dat garant staat voor een optimale beeldkwaliteit. Ook dit toestel verschijnt in november, de prijs is nog niet bekend.

Opvallend is de grote interne overeenkomst tussen alle gisteren door Microsoft aangekondigde toestellen. Zo hebben ze allemaal een 1 GHz Qualcomm Snapdragon-processor en een vijf megapixel camera met 720p video-opnamemogelijkheid.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Laatste reactie