abonneren

Apple wist iCloud data op 22 september [update]

Apple zal de data die is opgeslagen op de bèta-versie van de iCloud-dienst wissen op 22 september. Dit ter voorbereiding op de introductie van de definitieve versie van het nieuwe iOS 5 besturingssysteem.

Iedereen die een testversie gebruikt is dus gewaarschuwd om voor die tijd belangrijke gegevens van de online opslagdienst veilig te stellen. De testfase wordt met deze reset-operatie afgerond. Zodra de dienst weer beschikbaar is zal automatisch een nieuwe volledige backup worden gemaakt van de aangesloten iOS-apparaten.

De definitieve versie van iOS 5 wordt verwacht in oktober. Volgens geruchten zou dat wel eens op 5 oktober kunnen zijn. De officiële release van iOS 5 zal gelijk plaatsvinden met de introductie van waarschijnlijk twee nieuwe iPhones. Verwacht wordt dat Apple een goedkopere iPhone 4 (iPhone 4S) zal uitbrengen naast een volledig nieuwe iPhone 5. De iPhone 5 krijgt waarschijnlijk een dual-core A5-processor een 8 megapixel camera en een groter scherm. We zullen zien.

Update 22 sept
Volgens de laatste geruchten organiseert Apple op 4 oktober een groot persevent. De kans is dus groot dat daar de langverwachte aankondiging van de nieuwe iPhone 5 gaat plaatsvinden.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags: