abonneren

Apple versoepelt garantie iPhone in EU

Door versoepeling van de garantieregelingen van Apple is het nu mogelijk om je iPhone in andere lidstaten van de EU te laten repareren. Eerder was de garantie beperkt tot het land waar de iPhone was gekocht. Door de aanpassing ziet de Europese Commissie af van verder onderzoek naar schending van concurrentieregels in Europa door Apple.

Al eerder gaf Apple gehoor aan een ander punt van kritiek van de Europese Commissie. Het bedrijf uit Cupertino zou namelijk te strenge voorwaarden hanteren voor ontwikkelaars van apps. Hierop besloot Apple de voorwaarden te versoepelen zodat nu ook eerder door Apple geweigerde apps gedownload kunnen worden.


[Via NU.nl]

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord