abonneren

Apple stopt eind september met gratis hoesjes iPhone

Gebruikers van de iPhone die problemen ondervinden met het wegvallen van het signaal door het antenneprobleem (de ‘Death Grip’), kunnen nog tot 30 september terecht voor een gratis rubberen hoesje (‘bumper’) dat het probleem tegengaat.

Deze deadline werd niet genoemd tijdens de persconferentie over de problemen met de iPhone 4 op 16 juli, maar Apple vindt de tijd rijp omdat het aangeeft dat de antenneproblemen nog kleiner zijn dan gedacht. Het probleem wordt veroorzaakt doordat de twee antennes kortsluiting maken wanneer de telefoon op een bepaalde manier wordt vastgehouden, een probleem waarvan Apple claimt dat dit ook bij andere smartphones speelt.

Gebruikers die na deze datum nog last hebben van de Death Grip kunnen een verzoek indienen voor een gratis hoesje  voor hun iPhone. Vervolgens wordt het verzoek dan beoordeeld door de supportafdeling van Apple.

[Via Macworld]

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord